24.9 C
Athens

Μαχμούτογλου: Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μας φοβάται, είμαστε η Φενέρ και πάμε για νίκη

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου γλίτωσε τη Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση με τη Μερκεφεζέντι, με τον αρχηγό της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη να παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς πως το μυαλό όλων ήταν στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Όπως υποστήριξε, η ομάδα του έχασε τεράστιες ευκαιρίες να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία της EuroLeague αλλά δήλωσε βέβαιος για μπρέικ στο ΣΕΦ έχοντας πίστη για τις δυνατότητες του συνόλου.

«Την επόμενη εβδομάδα πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού και είναι δύσκολο να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε παιχνίδια όπως το σημερινό και ειδικά στο πρώτο μέρος. Όλη μας η συγκέντρωση είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να επιστρέψουμε από εκεί με νίκες. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μας φοβάται. Είμαστε η Φενέρ.

Μπορεί να μην κερδίσαμε τα τελευταία παιχνίδια, θα μπορούσαμε να τερματίσουμε ψηλότερα στη EuroLeague αν παίρναμε αυτές τις νίκες. Χάσαμε παιχνίδια στην τελευταία επίθεση. Αν κερδίσαμε ματς όπως με την Αρμάνι και τη Βαλένθια, θα μπορούσαμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Η έδρα μας είναι ακόμα εδώ. Ελπίζω αν γίνουν καλύτερα οι τραυματίες να είμαστε μια πλήρης ομάδας γιατί μπορούμε να πετύχουμε ξανά και με αυτή την πίστη πάμε στην Ελλάδα ελπίζοντας πως θα επιστρέψουμε με μία ή δύο νίκες», ανέφερε ο αρχηγός της τούρκικης ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς