19.7 C
Athens

Ο Άρης προχωρά την περίπτωση Τσιλιανίδη με φόντο τη νέα σεζόν

Το «θέλω» των Κιτρίνων για ελληνοποίηση του ρόστερ από την επόμενη σεζόν είναι δεδομένο και ο Τσιλιανίδης αποτελεί μια από τις δυνατές επιλογές για την άμεση εφαρμογή ενός νέου πλάνου με την υπογραφή του Ρόμπερτ Παλίκουτσα - Το ρεπορτάζ του athlosnews για το προχωρημένο μεταγραφικό φλερτ του Άρη με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ

Ο Άρης τρέχει το θέμα του προπονητή αλλά παράλληλα δουλεύει για να κλείσει  ποδοσφαιριστές από τη Super League και το εξωτερικό που θα τονώσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Η περίπτωση που εδώ και καιρό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σύμφωνα με τον ΑΘΛΟ είναι αυτή του Κοσμά Τσιλιανίδη που μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ το προσεχές καλοκαίρι από τους Κρητικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής Ρόμπερτ Παλίκουτσα που τρέχει τον σχεδιασμό, έχει προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να κλειδώσει τη συμφωνία ενόψει της επόμενης σεζόν ώστε να αξιολογηθεί κι από τον νέο προπονητή. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει και καπνός και φωτιά.

Σημειώνεται πως ο 28χρονος από το 2019 έχει καταγράψει 66 συμμετοχές με 10 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ ενώ ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του Αστέρα ταλαιπωρήθηκε κι από σοβαρούς τραυματισμούς.

Σε γενικότερο πλαίσιο, ειλημμένη είναι η απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη για ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμα και στο εξωτερικό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι και η επιστροφή του Γιώργου Δεληζήση σε διοικητικό πόστο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς