23.7 C
Athens

«Θα σε σκοτώσουμε»: Ο Νορβηγός διαιτητής Εσκάς αποκάλυψε τα σοκαριστικά μηνύματα που του έστειλαν οπαδοί της ΑΕΚ

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0 τον περασμένο Φεβρουάριο, Έσπεν Εσκάς, έδωσε στη δημοσιότητα κάποια από τα σοκαριστικά απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε από οπαδούς της Ένωσης

Οι απειλές κατά διαιτητών, παικτών και άλλων μέσω μηνυμάτων στα social media είναι μια ακόμη θλιβερή μόδα της ψηφιακής εποχής που ζούμε. Μέσα από την παγκοσμιοποίηση που προσφέρουν τα ΜΚΔ είναι εφικτό να στείλεις απειλητικά μηνύματα ακόμα και ανθρώπους που ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα σου.

Ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Εσκάς, ο οποίος είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0 τον περασμένο Φεβρουάριο, έδωσε στη δημοσιότητα κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο νορβηγικό ΜΜΕ vg.no δημοσιεύτηκαν απειλές που προήλθαν από οπαδούς της ΑΕΚ όπως «θα σε σκοτώσουμε» και «θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου, Original 21».

Έσπεν Εσκάς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Απειλές original 21

Στο νορβηγικό κείμενο φιλοξενείται η διαβόητη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με το ένοπλο ντου στο ντέρμπι δικεφάλων το 2018. Ο συντάκτης εξήγησε την προϊστορία που υπάρχει στα ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον Εσκάς να συμπληρώνει πως ένιωθε ασφαλής λόγω της αστυνομικής συνοδείας που υπήρχε διαρκώς δίπλα του κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς