20.6 C
Athens

Οπαδοί της Χάποελ πέταξαν βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ και κράτησαν ξύπνια την αποστολή

Συνέχεια στην ένταση ανάμεσα σε Χάποελ και ΑΕΚ έδωσαν οι οπαδοί της ισραηλινής ομάδας, που εμφανίστηκαν τα ξημερώματα με βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο της κιτρινόμαυρης αποστολής

Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ βρέθηκαν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ, πέταξαν βεγγαλικά και βαρελότα και ξύπνησαν την αποστολή της Ένωσης που κατήγγειλε το περιστατικό.

Το σημερινό (19/4) παιχνίδι ανάμεσα στη Χάποελ και την ΑΕΚ θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στο Final Four του Basketball Champions League.

Μετά τα επεισόδια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων που προκάλεσαν την αυστηρότατη τιμωρία των Κιτρινόμαυρων, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων φρόντισαν να δώσουν συνέχεια στην ένταση ενόψει της τρίτης καθοριστικής αναμέτρησης.

Οι οπαδοί της Χάποελ εφάρμοσαν μια τακτική που είναι αρκετά συνηθισμένη, καθώς εμφανίστηκαν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Ένωση, όπου πέταξαν βεγγαλικά και βαρελότα, με σκοπό να κρατήσουν ξύπνιους τους παίκτες και να αναστατώσουν την αποστολή.

Τελικά κατάφεραν τον στόχο τους, παρά το γεγονός ότι η τοποθεσία όπου θα διέμενε η ΑΕΚ υποτίθεται πως ήταν μυστική, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση στο σίριαλ των παιχνιδιών ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς