20.8 C
Athens

ΚΑΕ ΠΑΟ για την ελληνοποίηση του Γουόκαπ: «Δεν θα μπούμε σε τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού, πρεσβεύουμε τα ελληνικά ιδεώδη»

Η ΚΑΕ των Πρασίνων καταδίκασε μέχρι και για το ζήτημα της έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου για τον Τόμας Γουόκαπ, αυτοαποκαλούμενη ως «η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που πρεσβεύει παντού τα ελληνικά ιδεώδη»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να πάρει θέση για το ζήτημα της απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου από τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας, αναφέροντας με νόημα ότι «δεν θα μπει σε τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού» υπερασπιζόμενη τα ελληνικά ιδεώδη που χαρακτηρίζουν τη «μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού», όπως υπογραμμίζεται.

Ωραίος ως Έλλην: Ο Τόμας Γουόκαπ παίρνει διαβατήριο, προβάρει τα γαλανόλευκα και ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του!

Αναλυτικά η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα της ελληνοποίησης του Γουόκαπ:

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ακολουθήσει τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμου που πλήττουν την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ. Δεν πρόκειται να ζητήσει την ελληνοποίηση δικών του αθλητών, ούτε θα μπει στη διαδικασία να ζητήσει να παίξουν περισσότεροι ξένοι και λιγότεροι Έλληνες στο πρωτάθλημα. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που πρεσβεύει παντού τα ελληνικά ιδεώδη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς