20.6 C
Athens

Ωραίος ως Έλλην: Ο Τόμας Γουόκαπ παίρνει διαβατήριο, προβάρει τα γαλανόλευκα και ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του!

Ο Τόμας Γουόκαπ ετοιμάζεται να γίνει μια από τις μεγαλύτερες... μεταγραφές στην ιστορία της εθνικής Ελλάδας, κάνοντας παράλληλα ένα μεγάλο «δώρο» και στον Ολυμπιακό

Οι πιο… ψυλλιασμένοι είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ όταν άκουσαν για την τετραετή επέκταση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό. Μια τόσο μεγάλη χρονική δέσμευση για έναν Αμερικανό που βρίσκεται ήδη δυο χρόνια στην Ελλάδα μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να σημαίνει: ελληνοποίηση και «για πάντα εδώ»!

Ένας Τεξανός απ’ τα Καμίνια: Ο Γουόκαπ στον Θρύλο ως το 2027!

Η απόφαση για την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου είναι ειλημμένη από την κυβέρνηση και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση του γεγονότος, καθώς και το να πάρει ο Τόμας Γουόκαπ τα έγγραφα στα χέρια του. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι προεκτάσεις αυτής της ιστορίας είναι ευεργετικές όχι μόνο για την εθνική Ελλάδας (αφού εκεί θέλει να αγωνιστεί το οσονούπω… πατριωτάκι μας), αλλά και για τον Ολυμπιακό που θα απελευθερώσει μια πολύτιμη θέση ξένου στο ρόστερ της Basket League.

Όλα αυτά έγιναν με τις ευλογίες της ΕΟΚ, αφού η επιθυμία του Γουόκαπ προσφέρει μια θεόσταλτη λύση για την περιφέρεια της εθνικής ομάδας που οι περισσότεροι προπονητές του κόσμου θα… σκότωναν για να την αποκτήσουν!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς