18.7 C
Athens

Ένας Τεξανός απ’ τα Καμίνια: Ο Γουόκαπ στον Θρύλο ως το 2027!

Ο Τόμας Γουόκαπ ρίχνει άγκυρα στον Πειραιά: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ένα επικό video ανακοίνωσε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης την τετραετή επέκταση στην συνεργασία της με τον Αμερικανό άσο που έχει άλλα 4 χρόνια για να βελτιώσει (κι άλλο) τα ελληνικά του!

Γουόκαπ τετραετίας στον Ολυμπιακό! 

Ο Αμερικανός άσος γίνεται μόνιμος κάτοικος Πειραιά για χάρη των Ερυθρολεύκων, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2027, με την ΚΑΕ των νταμπλούχων Ελλάδας να το ανακοινώνει μέσω ενός επικού video στο Twitter.

Σε αυτό, ο… Πειραιώτης Γουόκαπ παραγγέλνει σαν κλασσικός Έλληνας σε μία ταβέρνα, προσπαθώντας να πει τη λέξη «χταπόδι». Η προσπάθειά του είναι κάτι παραπάνω από τίμια, αν και πλέον, όπως τόνισε και ο ίδιος, θα έχει μπροστά του 4 ακόμη χρόνια στο Αιγαίο προκειμένου να μάθει καλύτερα τα ελληνικά και να σηκώσει κι άλλες κούπες με τον αγαπημένο του, Ολυμπιακό!

Ο Γουόκαπ ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Θρύλου το καλοκαίρι του 2021 και από τότε κι έκτοτε έχει γίνει «ένα» με την ομάδα και τον κόσμο της, πολυεργαλείο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και καταλύτης στις επιτυχίες της ομάδας εντός κι εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια».

wal site

Θυμίζουμε ότι μόλις χθες (11/4) οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σακίλ ΜακΚίσικ σε μία περίοδο παραμονών στον σύλλογο!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς