23.3 C
Athens

Ξεκάθαρος ο Κλοπ για Μπέλινγκχαμ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα είναι ένα από τα ονόματα που θα παίξουν πολύ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού για τους «μεγάλους» της Ευρώπης, με την Λίβερπουλ να έχει ήδη συνδεθεί μαζί του με βάση τα όσα έχουν γραφτεί στο Νησί.

Ο προπονητής των Ρεντς, ωστόσο, ακύρωσε τις φήμες με μία του ατάκα. Συγκεκριμένα ο Κλοπ δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να έχουμε έξι παίκτες σε ένα καλοκαίρι, με τον καθένα να κοστίζει 100 εκατομμύρια», απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις ερωτήσεις για το «ζωηρό ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Άγγλο μέσο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Γιατί να μιλήσω για αυτού του είδους τις εικασίες;» είπε αρχικά ο Κλοπ στους δημοσιογράφους.

«Δεν πρόκειται για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, αλλά ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε έξι παίκτες σε ένα καλοκαίρι, με τον καθένα να κοστίζει 100 εκατομμύρια. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι μπορείς να κάνεις και μετά να δουλέψεις με αυτό. Να δούμε πόσα χρήματα έχουμε διαθέσιμα και μετά πρέπει να δουλέψουμε με αυτά. Ό,τι χρειαζόμαστε και θέλουμε, κάνουμε τα πάντα για να το αποκτήσουμε, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δεχτώ και να κάνω στην άκρη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς