21.7 C
Athens

Κολομβιανός δημοσιογράφος αποκάλυψε λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» του Χάμες με τον Ολυμπιακό: «Γι’ αυτό έφυγα»

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε Κολομβιανός δημοσιογράφος που έχει στενή επαφή με τον Χάμες, αυτός είναι ο λόγος που ο 31χρονος αστέρας αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά πριν την ολοκλήρωση της σεζόν

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (13/4) την κοινή συναινέσει απόφαση των δύο πλευρών να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους.

Αυτή η είδηση, παίζει από χθες, σε όλα αθλητικά Μέσα του πλανήτη και ειδικά στην χώρα του Χάμες, την Κολομβία, όπου λατρεύεται σαν Θεός.

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Εντουάρντο Λουίς Λόπες, ισχυρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής του ότι είχε επικοινωνία με τον πρώην αστέρα του Ολυμπιακού και τού αποκάλυψε λεπτομέρειες για το «διαζύγιό» του με τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Λόπες, του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα. Λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου διότι είχα προσωπικά θέματα τα οποία δεν μπορούσα να τα λύσω και να χειριστώ από την Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι απλά ‘κουτσομπολιά’», φέρεται να είναι το μήνυμα που έστειλε ο 31χρονος άσος στον συμπατριώτη του, αμέσως μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τι έγραψε ο Χάμες για τον Ολυμπιακό στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς