19.1 C
Athens

Τέλος ο Χάμες από τον Ολυμπιακό: «Θα είμαι πάντα μέλος της ομάδας, σας ευχαριστώ»

Παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελεί κι επίσημα ο Κολομβιανός αστέρας, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 31χρονου άσου στο Instagram

Παρελθόν και τυπικά από το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελεί από σήμερα (13/4) ο Χάμες Ροντρίγκες.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Κολομβιανός αστέρας αποχαιρέτησε τους Πειραιώτες μετά από σχεδόν 7 μήνες συνεργασίας και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του προς τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ο Χάμες αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα για το διάστημα που περάσαμε μαζί. Αν και χωρίζουμε, αισθάνομαι ότι θα είμαι πάντα μέλος και καλοδεχούμενος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον. Χάμες».

Από τη μεριά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε δική της ανάρτηση στα social media ευχαριστεί τον Κολομβιανό σταρ για την προσφορά του στον σύλλογο και τονίζει ότι θα αποτελεί πάντα «κομμάτι της ομάδας».

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Με τη φανέλα των Ερυθρολεύκων ο Χάμες Ροντρίγκες αγωνίστηκε συνολικά σε 24 παιχνίδια, έχοντας ως απολογισμό 5 γκολ και 6 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς