19 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Χάμες: «Θα είναι πάντα κομμάτι της ερυθρόλευκης οικογένειας»

Σε ανάρτησή του στα social media ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Κολομβιανό άσο σημειώνοντας ότι «θα είναι για πάντα κομμάτι της ερυθρόλευκης οικογένειας», όπως είχε γραφτεί και στην αποχώρηση του επίσης σπουδαίου, Μαρσέλο, έναν μήνα νωρίτερα

Με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Χάμες Ροντρίγκες, που μετά από περίπου 7 μήνες στο Λιμάνι ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Τέλος ο Χάμες από τον Ολυμπιακό: «Θα είμαι πάντα μέλος της ομάδας, σας ευχαριστώ»

Ο Κολομβιανός αστέρας υπέγραψε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη με τους Πειραιώτες, κι ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια στην απόδοσή του με συνεχή προβλήματα τραυματισμών, κάτι που έκανε τις δύο πλευρές να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Instagram ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό αναφέροντας πως θα νιώθει για πάντα μέλος του συλλόγου, ενώ σε ανάλογο ύφος κυμάνθηκε και η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ που υπογραμμίζει πως «ο Χάμες θα είναι για πάντα κομμάτι της ερυθρόλευκης οικογένειας», όπως είχε γραφτεί και στην αποχώρηση του Μαρσέλο έναν μήνα νωρίτερα.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναγράφουν στην ανάρτησή τους οι πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς