18 C
Athens

Η ομιλία του Καν μετά την ήττα από τη Σίτι: «Δεν βοηθάει να είμαστε πεσμένοι, υπάρχει και η ρεβάνς»

Ο Όλιβερ Καν θέλησε να ανεβάσει το ηθικό στους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν μετά την ήττα με τη Μάντσεστερ Σίτι και πήρε την πρωτοβουλία να τους μιλήσει.

Τα πράγματα για την Μπάγερν Μονάχου είναι δύσκολα μετά την ήττα στον πρώτο προημιτελικό με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους Βαυαρούς να πρέπει να υπερβούν τους εαυτούς τους στη ρεβάνς για να καταφέρουν να προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League.

Μετά τη βαριά ήττα από τους Πολίτες, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν CEO της ομάδας, Όλιβερ Καν, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως δεν βοηθάει να είναι πεσμένοι. Παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φυσικά έχουμε απογοητευτεί. Είχαμε φανταστεί τα πράγματα διαφορετικά. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι παγκοσμίου επιπέδου, αν όχι η καλύτερη στην Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο αφορά αποτελέσματα, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας σήμερα».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν βοηθάει να είμαστε πεσμένοι και να βλέπουμε τα πράγματα αρνητικά. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έτσι πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο Σάββατο».

Τέλος, έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς: «Υπάρχει και η ρεβάνς. Τα πράγματα δεν μοιάζουν καλά. Έχω βιώσει το απίστευτο στο ποδόσφαιρο, έχουμε την υποχρέωση να τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι, να προσπαθήσουμε τα πάντα και να δείξουμε σε όλους τους οπαδούς μας ότι δεν τα παρατήσαμε, δεν θα τα παρατήσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς