22.6 C
Athens

Record: «Ο Ολυμπιακός εξετάζει την επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς»

Οι Πορτογάλοι «βλέπουν» ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στο Λιμάνι, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από το σενάριο που παρουσιάζεται στην χώρα του 52χρονου τεχνικού

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για τρίτη φορά μέσα στην ίδια σεζόν σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση Μίτσελ εν μέσω των πλέι οφ, με τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων να «σκανάρει» από τώρα την αγορά ελεύθερων και μη τεχνικών ώστε να έχει έτοιμη την λύση με το φινάλε της χρονιάς, που πιθανότατα θα βρει τους Πειραιώτες υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Ανιγκό.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ήδη πολλά, τα σενάρια όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις πάνε κι έρχονται, ωστόσο αυτοί που το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, με ένα δημοσίευμα που για την ώρα δεν έχει βάση, είναι οι Πορτογάλοι!

Η λίστα με τους προπονητές που ενδιαφέρουν και τι πραγματικά αναζητά ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα «Record» αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της ότι οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει αποχωρήσει από το περασμένο καλοκαίρι από την Ελλάδα έχοντας κλείσει έναν πετυχημένο κύκλο τεσσάρων ετών στον Πειραιά.

Στο σήμερα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Γκαράφα στο Κατάρ με απολογισμό έως τώρα 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και με ενεργό συμβόλαιο μέχρι το 2024. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σενάριο της επιστροφής του στο Λιμάνι δεν είναι υπαρκτό και ούτε εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς