18.7 C
Athens

Εφές όπως Παναθηναϊκός: Λάρκιν και Κλάιμπερν δεν μπήκαν στο… πούλμαν της ήττας

Εφές όπως Παναθηναϊκός; Όχι ακριβώς. Η τουρκική ομάδα έχασε χθες (9/4) την πτήση από τη Σμύρνη και αποφάσισε να επιστρέψει στη βάση της με λεωφορείο. Λάρκιν και Κλάιμπερν ήταν οι «επαναστάτες» που διέκριναν πρόθεση για… καψονάκι, δεν ανέβηκαν στο λεωφορείο και επέστρεψαν μόνοι τους στην Κωνσταντινούπολη.

Ήταν κακό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος. Μετά τον αποκλεισμό της από τα πλέι οφ της EuroLeague η Ανατολού Εφές γνώρισε ακόμη μια ήττα από την Καρσίγιακα. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, καθώς η αποστολή έχασε την πτήση της επιστροφής.

Έτσι στην Ανατολού Εφές μιμήθηκαν τον Παναθηναϊκό (έστω κι αν δεν έγινε φανερή κάποια τιμωρητική διάθεση) και επέστρεψαν με λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρει το τουρκικό Sports Digitale οι Σέιν Λάρκιν και Γουίλ Κλάιμπερν αρνήθηκαν να επιβιβαστούν σε αυτό και να ταξιδέψουν με την υπόλοιπη ομάδα και γύρισαν σήμερα (10/4) μόνοι τους στη βάση της ομάδας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως o Κρις Σίνγκλετον γλίτωσε ξανά! Ο Αμερικανός ήταν εκτός αποστολής κι έτσι δεν χρειάστηκε να κληθεί να επιλέξει, όπως είχε κάνει σε εκείνο το αλησμόνητο road trip που είχε αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τον διασυρμό από τη Φενέρ το 2017. Μάικ Τζέιμς, Αντώνης Φώτσης και Κένι Γκάμπριελ ήταν οι υπόλοιποι τρεις Πράσινοι που προτίμησαν να γυρίσουν αεροπορικώς, αντί για την ατιμωτική οδική επιστροφή…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς