16.6 C
Athens

Η ΚΟΠ εκθέτει με τακτ την ΕΠΟ: «Απαντήσαμε καταρχήν θετικά για τον τελικό κυπέλλου, η αστυνομία θα πάρει την τελική απόφαση»

Οι Κύπριοι εκθέτουν με... τακτ την παρέα του Τάκη Μπαλτάκου, η οποία είχε ανακοινώσει ως δεδομένη τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ

Η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, αλλά πρώτα θα πρέπει να δώσει την τελική συγκατάθεση η αστυνομία. Επί της ουσίας, εκθέτει με… τακτ την παρέα του Τάκη Μπαλτάκου, η οποία είχε ανακοινώσει ως δεδομένη τη διεξαγωγή του τελικού στο ΓΣΠ.

Η ΚΟΠ αναφέρει στην ανακοίνωση της πως η τελική απόφαση θα παρθεί από την αστυνομία και για αυτό τον λόγο κάλεσε εκπρόσωπο της ΕΠΟ για να παραστεί στις συσκέψεις που θα γίνουν για τα μέτρα που θα χρειαστεί να παρθούν.

Το παράδοξο της όλης ιστορίας είναι πως στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η ΕΠΟ έστειλε σήμερα (10/4) επίσημο αίτημα για διεξαγωγή του τελικού, την ώρα που η ίδια ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν πως ο τελικός θα γίνει στην Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς