26.1 C
Athens

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου στη Λευκωσία

Στην Κύπρο κι επίσημα θα φιλοξενηθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει την ημέρα και το γήπεδο του τελευταίου αγώνα της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις

Οριστική είναι η απόφαση της ΕΠΟ για τη «μετακόμιση» του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν στην Κύπρο, με οπαδούς και των δύο φιναλίστ στο «ΓΣΠ».

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας θα διεξαχθεί τελικά ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ με προτροπή του προέδρου της, Τάκη Μπαλτάκου, αποφάσισε να ορίσει από σήμερα (7/4) το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τις 20 Μαϊου, παραμονή των εθνικών εκλογών (21/5).

Οριστικά στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας με οπαδούς και των δύο φιναλίστ ο τελικός του Κυπέλλου

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Παρασκευής και τα 16 μέλη της Ομοσπονδίας απάντησαν θετικά στο ενδεχόμενο φιλοξενίας του τελικού στην Κύπρο και με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ το έκανε επίσημο, με τον τελικό του θεσμού να οδηγείται για πρώτη φορά σε χώρα εκτός Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης από τους πρώτους αγώνες. Στις ρεβάνς της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Ολυμπιακός θα ψάξει μία μεγάλη ανατροπή μετά το 3-0 της OPAP Arena και η Λαμία ένα θαύμα απέναντι στον ΠΑΟΚ που είχε επικρατήσει με το εμφατικό 5-1 στη Φθιώτιδα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

-Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μάϊου 2023 στο γήπεδο «ΓΣΠ» στη Λευκωσία.

-Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

-Εγκρίθηκε η παράταση του πρωταθλήματος της Super League 2 μέχρι τις 18 Ιουνίου».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς