16.5 C
Athens

Οριστικά στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας με οπαδούς και των δύο φιναλίστ ο τελικός του Κυπέλλου

Οριστική είναι η απόφαση της ΕΠΟ για τη «μετακόμιση» του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν στην Κύπρο, με οπαδούς και των δύο φιναλίστ στο «ΓΣΠ»

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας θα διεξαχθεί τελικά ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ με προτροπή του προέδρου της, Τάκη Μπαλτάκου, αποφάσισε να ορίσει από σήμερα (7/4) το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τις 20 Μαϊου, παραμονή των εθνικών εκλογών (21/5).

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Παρασκευής και τα 16 μέλη της Ομοσπονδίας απάντησαν θετικά στο ενδεχόμενο φιλοξενίας του τελικού στην Κύπρο και πλέον απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τη «μετακόμιση» του τελευταίου αγώνα της χρονιάς εκτός Ελλάδας για πρώτη φορά στα χρονικά!

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι στο γήπεδο της Λευκωσίας θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο φιναλίστ, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε απορριφθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο για το Πανθεσσαλικό με παρέμβαση Μπέου.

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης από τους πρώτους αγώνες. Στις ρεβάνς της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Ολυμπιακός θα ψάξει μία μεγάλη ανατροπή μετά το 3-0 της OPAP Arena και η Λαμία ένα θαύμα απέναντι στον ΠΑΟΚ που είχε επικρατήσει με το εμφατικό 5-1 στη Φθιώτιδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς