19.1 C
Athens

Ο Πογιέτ υπερασπίστηκε τον Βαλβέρδε για την επίθεση στον Μπαένα: «Θα έκανα το ίδιο»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, πήρε θέση για την επίθεση του Φεντερίκο Βαλβέρδε στον Άλεξ Μπαένα, μετά από ένα άσχημο σχόλιο του ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ.

Η «Marca» έφερε στο φως της δημοσιότητας το επεισόδιο των δύο ποδοσφαιριστών μετά την εκτός έδρας νίκη της Βιγιαρεάλ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας πως ο Ισπανός άσος της Βιγιαρεάλ φέρεται να είπε ξανά -είχε γίνει και παλαιότερα σε αγώνα Κυπέλλου- στον Ουρουγουανό μέσο τη φράση «κλάψε τώρα που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου» με αφορμή τις δύσκολες περιόδους που πέρασε με τη σύζυγό του μέχρι να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η αντίδραση του παίκτη της Ρεάλ ήταν να τον γρονθοκοπήσει στο πάρκινγκ του γηπέδου των Μερένγκες αμέσως μετά το ματς του Σαββάτου.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ αρνείται πως είπε κάτι τέτοιο και μάλιστα κατέθεσε μήνυση. Θέση για το περιστατικό πήρε ο Γκουστάβο Πογιέτ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να υπερασπίζεται τον Βαλβέρδε και να αναφέρει πως θα έκανε το ίδιο.

Αναλυτικά:

«Εάν το δω από την πλευρά του Βαλβέρδε, θα έκανα το ίδιο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μπορούσε να γίνει. Εάν συνέβη κάτι διαφορετικό θα το δούμε, υπάρχει έρευνα. Υπάρχουν όρια στην ομιλία. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Ελπίζω όχι στο τίποτα. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς