17.2 C
Athens

Το εμετικό σχόλιο του Μπαένα στον Βαλβέρδε και η βίαιη αντίδραση του Ουρουγουανού στο πάρκινγκ του Μπερναμπέου

Η Βιγιαρεάλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσουκουέζε απέδρασε από το Μπερναμπέου με ένα σπουδαίο «διπλό» (2-3) και προσγείωσε απότομα την ανεβασμένη Ρεάλ, που προερχόταν από τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με «τεσσάρα» στο Καμπ Νου.

Ωστόσο, πέραν του αγωνιστικού του πράγματος, το χθεσινό ματς έχει κι αρκετό εξωαγωνιστικό παρασκήνιο, με τη «MARCA» να φέρνει στο φως ένα επεισόδιο του Φεντερίκο Βαλβέρδε με τον Μπαένα εξαιτίας ενός εμετικού σχολίου του δεύτερου για τον γιο του Ουρουγουανού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ, ο Ισπανός άσος της Βιγιαρεάλ φέρεται να είπε ξανά -είχε γίνει και παλαιότερα σε αγώνα Κυπέλλου- στον Ουρουγουανό μέσο τη φράση «κλάψε τώρα που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου» με αφορμή τις δύσκολες περιόδους που πέρασε με τη σύζυγό του μέχρι να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, με την αντίδραση του παίκτη της Ρεάλ να είναι να τον γρονθοκοπήσει στο πάρκινγκ του γηπέδου των «μερένγκες» αμέσως μετά το ματς του Σαββάτου.

Μάλιστα, μετά το χθεσινό επεισόδιο των δύο παικτών, τα Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η πλευρά του Ισπανού άσου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του παίκτη της Ρεάλ για βιαιοπραγία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς