18.9 C
Athens

Ο Μπακχάρ απάντησε στα σενάρια για Ολυμπιακό δηλώνοντας αφοσιωμένος στη Μακάμπι Χάιφα

Με μία ατάκα που δείχνει ότι τον... κολακεύει το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο Μπαράκ Μπακχάρ ακύρωσε για την ώρα το σενάριο αποχώρησής του από τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Μπαράκ Μπακχάρ είναι από τα πρώτα ονόματα που συνδέθηκαν με τον Ολυμπιακό μετά την παραίτηση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία των Ερυθρολεύκων, με τον Ισραηλινό τεχνικό να τοποθετείται για πρώτη φορά σχετικά με αυτά τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ισραήλ, αφήνοντας… ανοιχτό παράθυρο για το καλοκαίρι.

Κατά κύριο λόγο, πάντως, δήλωσε πιστός και αφοσιωμένος αυτή την περίοδο στη Μακάμπι Χάιφα, με την οποία παλεύει στο ισραηλινό πρωτάθλημα για την κατάκτηση της κούπα για τρίτη σερί σεζόν.

«Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι Χάιφα για οποιαδήποτε ομάδα. Υπάρχει ένας στόχος και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα στην πορεία προς τον τίτλο.

Έχω ήδη πει ότι υπάρχουν προσφορές και ενδιαφέροντα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη Μακάμπι Χάιφα και ενημερώνω όσους το πρέπει να ενημερώσω. Μόλις χρειαστεί να ανακοινωθεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε, δεν θα στείλω μηνύματα τώρα στα ΜΜΕ.

Πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις, αλλά κι η Μακάμπι Χάιφα είναι επίσης μια μεγάλη πρόκληση. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να πάρω το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Δεν έχει συμβεί ακόμα και είναι πολύ προκλητικός στόχος για μένα. Το να πω τι θα συμβεί αύριο ή του χρόνου μάς αποπροσανατολίζει. Είπα στους παίκτες ότι ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί αύριο, για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνουμε το παν και να γράψουμε ιστορία και χαίρομαι που το κάνουμε», ανέφερε στην τοποθέτησή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς