27.5 C
Athens

Οι Ισραηλινοί βλέπουν τον Μπακχάρ ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα που έχει πληγώσει δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν τους Πειραιώτες βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μίτσελ, σύμφωνα με ισραηλινά ρεπορτάζ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για τρίτη φορά μέσα στην ίδια σεζόν σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση Μίτσελ το απόγευμα της Δευτέρας (3/4).

Οι Ερυθρόλευκοι, στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, θα πορευθούν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ζοσέ Ανιγκό μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος για τη διαδοχή του 59χρονου Ισπανού τεχνικού, που αποχώρησε από τον Πειραιά έπειτα από 192 ημέρες στην δεύτερη θητεία του ως προπονητής με τα χρώματα της ομάδας.

Η λίστα με τους προπονητές που ενδιαφέρουν και τι πραγματικά αναζητά ο Ολυμπιακός

Στο σήμερα, τα ονόματα για την επόμενη ημέρα στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου δίνουν και παίρνουν, με τους Ισραηλινούς να προσθέτουν στη μακρά λίστα και τον Μπαράκ Μπακχάρ, που έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη Μακάμπι Χάιφα.

Φυσικά το όνομά του είναι γνωστό στο ελληνικό κοινό και δη στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League με το αξέχαστο 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έφερε την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς.

Θυμίζουμε ότι και παλαιότερο με την Χάποελ Μπερ Σεβά ο Μπακάρ είχε «πληγώσει» τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να έχει σχηματίσει την καλύτερη γνώμη για την περίπτωσή του και να παραδέχεται πριν λίγους μήνες ότι ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Το ίδιο ισχυρίζονται και οι Ισραηλινοί με το «sport5» να υπογραμμίζει πως «ο Μπακχάρ είναι υποψήφιος για την ελληνική ομάδα και όχι για πρώτη φορά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς