26.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το διπλό… τίτλου στη Λεωφόρο

Οι Πειραιώτες θέλουν να βάλουν (κι άλλο) μπουρλότο στο πρωτάθλημα και πάνε στη Λεωφόρο με στόχο να πάρουν αυτό που τους στέρησε «εξυγίανση» και Κέλετ στο ματς της κανονικής διάρκειας: Τα πλάνα του Ανιγκό και το στοίχημα στη θέση «10»

O Oλυμπιακός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να φέρνει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα της Super League και το βράδυ της Κυριακής (9/4, 21:00) στη Λεωφόρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό, έρχεται αντιμέτωπος με το φετινό πεπρωμένο του.

Σε περίπτωση νίκης, κάτι που άξιζαν και στο ματς της κανονικής διάρκειας αλλά στερήθηκαν λόγω «εξυγίανσης» και Κέλετ, οι Ερυθρόλευκοι θα βάλουν από κάτω τους Πράσινους και θα έχουν την ευκαιρία στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ να θέσουν θεμέλια πρωτιάς, μπροστά στο κοινό τους!

Με αυτή τη λογική, ο Ανιγκό προετοιμάζει κατάλληλα τους… διαβασμένους και παθιασμένους παίκτες του, που μετά την εμφατική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ το πιστεύουν ξανά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γάλλος τεχνικός των Πειραιωτών δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, αν εξαιρέσουμε τον άτυχο Κανός που λογικά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, και ετοιμάζει τα πλάνα του με έμφαση στην τετράδα της άμυνας και τους τρεις πίσω από τον φορμαρισμένο Μπακαμπού.

Στην πράξη, ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να πάρει μετά από καιρό τη φανέλα βασικού του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πάντως διεκδικεί θέση στα άκρα, όπως και ο Γιώργος Μασούρας μετά το γκολ που πέτυχε στο ματς της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι υγιής και θα βρίσκεται -λογικά- στα βασικά πλάνα του Ανιγκό, έχοντας ως παρτενέρ του είτε τον Σισέ είτε τον Μπα, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες επιλογής.

Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι είναι δεδομένοι για τα αμυντικά άκρα, ο Πασχαλάκης σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Χουάνγκ – Εμβιλά στο κέντρο. Μπιέλ και Βαλμπουενά διεκδικούν επίσης φανέλα βασικού, δίνοντας παράλληλα την ευχέρεια στον προπονητή τους να τους φέρει από τον πάγκο αναλόγως την εξέλιξη του αγώνα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς