19.1 C
Athens

Μπαένα: Εντελώς ψέμα ότι είπα κάτι τέτοιο στον Βαλβέρδε

Ως «ψέμα» χαρακτήρισε τις φήμες που κυκλοφόρησε η MARCA αναφορικά με το επεισόδιό του με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε ο Άλεξ Μπαένα, που σε ανάρτησή του αναφέρει ότι αισθάνεται έκπληκτος και στεναχωρημένος με τα όσα ακούγονται.

Το εμετικό σχόλιο του Μπαένα στον Βαλβέρδε και η βίαιη αντίδραση του Ουρουγουανού στο πάρκινγκ του Μπερναμπέου

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας μου σε ένα γήπεδο όπως το ‘Μπερναμπέου’, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος για την επίθεση που δέχτηκα μετά το παιχνίδι και έκπληκτος με όσα λέγονται για μένα. Είναι εντελώς ψέματα πως είπα κάτι τέτοιο!», έγραψε στα social media ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ, ο Ισπανός άσος της Βιγιαρεάλ φέρεται να είπε ξανά -είχε γίνει και παλαιότερα σε αγώνα Κυπέλλου- στον Ουρουγουανό μέσο τη φράση «κλάψε τώρα που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου» με αφορμή τις δύσκολες περιόδους που πέρασε με τη σύζυγό του μέχρι να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, με την αντίδραση του παίκτη της Ρεάλ να είναι να τον γρονθοκοπήσει στο πάρκινγκ του γηπέδου των «μερένγκες» αμέσως μετά το ματς του Σαββάτου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς