20.2 C
Athens

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κύπρου εκθέτει την ΕΠΟ: «Καμία ενημέρωση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας»

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η ΕΠΟ, που την Παρασκευή ανακοίνωσε επίσημα πως ο φετινός τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, αλλά οι άνθρωποι από την αστυνομική διεύθυνση της Κύπρου δηλώνουν άγνοια!

Μπορεί η ΕΠΟ και ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος να ανακοίνωσαν επίσημα την Παρασκευή (7/4) ότι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, για πρώτη φορά στα χρονικά στο εξωτερικό, ωστόσο η αστυνομία της Κύπρου δεν έχει λάβει ακόμα καμία σχετική ενημέρωση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Χρίστος Ανδρέου.

Οριστικά στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας με οπαδούς και των δύο φιναλίστ ο τελικός του Κυπέλλου

Όπως τονίζεται από τον κ. Ανδρέου, και οι ίδιοι έχουν δει μόνο τα δημοσιεύματα, αλλά ακόμα δεν έχουν έρθει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει πως -ξανά- η έδρα του φετινού τελικού στον θεσμό βρίσκεται στον «αέρα» και είναι άγνωστο αν η κυπριακή αστυνομία δεχθεί τελικά να φιλοξενηθεί στη Μεγαλόνησο.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεων του εκπροσώπου της κυπριακής αστυνομίας στον «Super SportFM»:

«Αυτό, που μπορώ να μπω, είναι πως πέραν των δημοσιευμάτων δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όταν έχουμε, θα τοποθετηθούμε. Υπάρχουν πολλά δεδομένα, που πρέπει να αναλυθούν.

Δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο αριθμητικό. Θα πρέπει να ξέρουμε εάν θα έρθουν οπαδοί, πόσοι κτλ. Και παλαιότερα ένας τελικός Κυπέλλου πετόσφαιρας (σ.σ. βόλεϊ) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είχε αποφασιστεί να γίνει στην Κύπρο, όμως αρνηθήκαμε και δεν έγινε ποτέ στην Κύπρο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς