26.1 C
Athens

Ντέμης για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ας τον κάνουμε στο φεγγάρι, θέλουν να φορτώσουν το πρόβλημα στην Κύπρο»

Καυστικές ατάκες με σπόντες για την ΕΠΟ κι όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Κυπέλλου από τον Ντέμη Νικολαϊδη, που ειρωνευόμενος πρότεινε το... φεγγάρι ως δεύτερη λύση μετά την Κύπρο για τον τελικό του θεσμού

Η ΕΠΟ πήρε τελικά την απόφαση να διεξαχθεί για πρώτη φορά στα χρονικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας εκτός της χώρας, με την Κύπρο να αναλαμβάνει τη φιλοξενία του στις 20 Μαϊου στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μέσω της εκπομπής του στον «ΣΠΟΡΦΜ» σχολίασε με καυστικό τρόπο αυτή την απόφαση της Ομοσπονδίας, λέγοντας με νόημα: «Την επόμενη φορά ας κάνουμε τον τελικό στο… φεγγάρι», ενώ πρόσθεσε πως κανένας από τους εμπλεκόμενους φορείς της χώρας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το πρόβλημα, το οποίο «πάμε να φορτώσουμε στην Κύπρο λόγω της δικής μας ανικανότητας να διοργανώσουμε σωστά ένα τέτοιο παιχνίδι με οπαδούς και των δύο φιναλίστ».

Τέλος, πρόσθεσε πως η μόνη λύση που του έρχεται στο μυαλό είναι από εδώ και στο εξής οι τελικοί του Κυπέλλου να γίνουν διπλοί, με ματς στις έδρες και των δύο ομάδων που θα φτάνουν μέχρι το τέλος του δρόμου στον θεσμό.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς