17.8 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος γιόρτασε το deal για το ΟΑΚΑ με τραγούδι-σπόντα για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Ορεξάτος στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιβεβαίωσε το deal με την κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ υπό τους ήχους ενός τραγουδιού που παραπέμπει στην κόντρα του με τον Υφ. Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Στα χέρια του Παναθηναϊκού θα περάσουν κι επίσημα μετά τις γιορτές του Πάσχα οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, με την κυβέρνηση να ανάβει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που εκκρεμεί από τον Απρίλιο του 2022.

Παναθηναϊκός: Η κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για το ΟΑΚΑ, μετά το Πάσχα οι υπογραφές

Το θέμα είχε «κολλήσει» στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, κάτι που φαίνεται να ξεπερνιέται με κυβερνητική εντολή, προκειμένου από τις 17 Απριλίου και μετά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να έχει στα χέρια της -και νόμιμα πλέον- τα δικαιώματα του Σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στο οποίο φιλοξενείται εδώ και πολλά χρόνια.

Σε live του στο Instagram λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία της είδησης, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιόρτασε αυτή την εξέλιξη υπό τους ήχους του «Λευτέρη – Λευτέρη» ως μία ξεκάθαρη σπόντα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για το πάρκινγκ στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, με ένα «τικ» δίπλα στη λέξη ΟΑΚΑ επιβεβαίωσε το κυβερνητικό deal και αποθεώθηκε στα σχόλια από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» που μέχρι πριν λίγους μήνες τον αποδοκίμαζαν…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς