17.8 C
Athens

Αυγενάκης σε Γιαννακόπουλο: «Άλλο ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ κι άλλο το πάρκινγκ για εμπορική δραστηριότητα»

Ο υφ. Αθλητισμού έριξε καρφί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις πιέσεις σχετικά με το ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως διαχειρίζεται δημόσια περιουσία και όχι την περιουσία του πατέρα του!

Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό είναι αυτό που καίει εδώ και καιρό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που πάση θυσία θέλει το πάρκινγκ για εμπορική χρήση.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε στον ρ/σ Θέμα Κρήτης 103,1 και ξεκαθάρισε πως δεν ιδρώνει το αυτί του και δεν πρόκειται να ενδώσει σε αυτό που απαιτεί ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, τονίζοντας παράλληλα πως έχει υποχρέωση να εξελιχθούν τα πάντα νόμιμα καθώς διαχειρίζεται δημόσια περιουσία.

«Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού που όπως τόνισε, δεν δίνει σημασία σε όσα αναφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα σόσιαλ μίντια: «Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς