24.6 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος σε Αυγενάκη: «Γιουσουφάκι του γαύρου, γελοίο υποκείμενο, δουλεύω 16 ώρες τη μέρα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα του ΟΑΚΑ, ξέσπασε μέσω instagram με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ τον χαρακτήρισε μάλιστα «γιουσουφάκι του γαύρου».

«Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τον ξαναπιάσεις. Τα λέμε μετά το Πάσχα που θα έρθω να μου υπογράψει τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου», ανέφερε στο πρώτο του «ξέσπασμα» ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος dpg7000 Λευτέρης Αυγενάκης

«Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο.

Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο. Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτέ με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς