19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: MVP της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague ο τρομερός Τόμας Γουόκαπ

Τα μαγικά πράγματα που έκανε στο παρκέ του ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό και το ρεκόρ καριέρας στις ασίστ ήταν κάτι παραπάνω από αρκετά για να δώσουν στον Τόμας Γουόκαπ το βραβείο του MVP για την 32η αγωνιστική της EuroLeague

MVP της 32ης αγωνιστικής ανακηρύχθηκε ο Τόμας Γουόκαπ, που έκανε εκπληκτικά πράγματα στο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε για 13η συνεχόμενη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Τόμας Γουόκαπ να κάνει εκπληκτικά πράγματα στο παρκέ του ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μοίρασε 13 ασίστ κάνοντας ρεκόρ καριέρας, αφού κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση που είχε πετύχει κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 27 Ιανουαρίου, όπου είχε μοιράσει μία λιγότερη.

Γουόκαπ, ένας μαέστρος με στιλ και ρεκόρ: Οι καλύτερες στιγμές του MVP του Ολυμπιακού (vid)

Ο Γουόκαπ με 11 πόντους (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, έφτασε μια ανάσα από το να πετύχει triple double χωρίς όμως να τα καταφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα αργήσει πολύ να έρθει κι αυτό.

Όλα αυτά ήταν κάτι παραπάνω από αρκετά ώστε να του δώσουν το βραβείο του MVP της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague, που όπως φαίνεται δεν θα είναι το τελευταίο μέχρι το κλείσιμο της σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς