17 C
Athens

Ο Στιβαχτής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει βόλεϊ και την επόμενη σεζόν

Η Κηφισιά εξασφάλισε την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης σεζόν, με τον Κώστα Στιβαχτή να πραγματοποιεί μια γεμάτη πρώτη χρονιά στο Ζηρίνειο.

Ο 43χρονος πολύπειρος πασαδόρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την επόμενη χρονιά και περιμένει να πάρει αποφάσεις το καλοκαίρι.

«Αποδείξαμε ότι φέτος είμασταν καλύτεροι από τον Φοίνικα παίρνοντας σημαντικές νίκες τόσο στα play off όσο και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Η χρονιά μας είναι πετυχημένη αλλά ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω. Όλοι δουλέψαμε σκληρά μέσα στη χρονιά και τελικά ήρθε η 5η θέση. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ λίγο. Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι να αγωνιστώ και τη νέα περίοδο. Στην ηλικία τη δική μου πάντα κοιτάς και τι προτάσεις θα έχεις. Πιστεύω ότι φέτος δεν ήμουν στο εκατό τοις εκατό. Άφησα λίγο χρόνο το καλοκαίρι που δεν δούλεψα πολύ και αυτό φάνηκε μέσα στη χρονιά. Αν οριστικοποιήσω την απόφαση μου να παίξω και του χρόνου θα προσπαθήσω να είμαι πολύ καλύτερος από φέτος», ανέφερε ο πασαδόρος της Κηφισιάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς