20.5 C
Athens

Βούρκωσε ο Λημνιός: «Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ»

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν εμφανώς συγκινημένος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, όπου μίλησε για την επιστροφή του μετά τον δύσκολο τραυματισμό που είχε.

Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε από έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Κύπρο τον περασμένο Ιούνιο.

Στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τη Λιθουανία θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για τη στήριξη και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του και μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που με στήριξε πολύ, στην ομάδα στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης.

Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς