15 C
Athens

Μελισσανίδης: Υπάρχει μεγάλη πρόοδος στο πρωτάθλημα, ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ;

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη «το ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσίασε τρομερή πρόοδο καθώς πλέον δεν γνωρίζουμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο» και υπογράμμισε πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν πρέπει να ασχοληθεί

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε στη σημερινή συνάντηση των έξι ομάδων των πλέι οφ με τους Μπένετ – Μπαλτάκο πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάνει πρόοδο και έχει γίνει ανταγωνιστικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε να πει καλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο στη σημερινή συνάντηση και μεταξύ άλλων τόνισε: «Υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις περιόδους της ΚΕΔ υπό τις διοικήσεις της ΕΠΟ και σχολίασε τις διοικήσεις των Σαρρή – Γκιρτζίκη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε επίσης και για τα όσα είπε ο Μπένετ, σχετικά με τον elite διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για να διευθύνει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, αναφέροντας: «Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα τη Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα. Την Μάτα Χάρι την ρίχνουν δίπλα του μόνο ή προσπαθούν να την ρίξουν δίπλα σε όλους τους αρχιδιαιτητές».

Σύμφωνα με τους Κιτρινόμαυρους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναρωτήθηκε που είναι το κακό να επικοινωνεί για λογαριασμό της Λίγκας ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αφού παραπέμπει τους διαιτητές να μιλήσουν στη συνέχεια με την ΕΠΟ.

Εκεί ο Γιώργος Κοσμάς αντέδρασε και τόνισε πως είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε εμπλοκή του Κλάτενμπεργκ και πως οι διαιτητές που έχουν μιλήσει μαζί του πρέπει να αποκλειστούν ως επιλογές για το πρωτάθλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς