23.5 C
Athens

Γκαγκάτσης: Ο κ. Σαββίδης στηρίζει Μπένετ που μας αποκάλυψε ότι ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον Μάκη Γκαγκάτση, ο Μπένετ αποκάλυψε ότι ένας ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε τη στήριξή του στον Άγγλο παρά τα παράπονα που φέρεται να έχει η ομάδα του

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΕΠΟ στάθηκε στην αποκάλυψη του Στιβ Μπένετ πως ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να πάει μέχρι τέλους η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου εξέφρασε τα έντονα παράπονα του, αλλά και τη στήριξη του προς τον Στιβ Μπένετ ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Μετά από μια τετραώρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε πως παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε πως εκφράζουμε τη στήριξη μας στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εξέφρασε την άποψη πως ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξέρουν διαιτητές είναι η ΚΕΔ.

Είχαμε μια σοκαριστική καταγγελία/αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ που μας έδειξε μήνυμα από διαιτητή ξένο ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Ο κ. Μπένετ είπε πως έχει βρει διαιτητές αλλά ο συγκεκριμένος ζήτησε να αλλάξουν οι διαιτητές και ρώτησε τι εθνικότητας είναι οι διαιτητές που έχει βρει ο κ. Μπένετ.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει ως το τέλος πως ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται να διαιτητεύσει ένα παιχνίδι. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τσιμπουτί. Να φτάσει ως το τέλος, να παραπεμφθεί παραδειγματικά και από την UEFA.

Δεν μας είπε, δεν ξέρει. Μας έδειξε το μήνυμα στην οθόνη πως μόνος του κάλεσε τον κ. Μπένετ και ζήτησε να διαιτητεύσει. Έχετε ακούσει ποτέ ξανά να αυτοπροτείνεται διαιτητής.

Στο σημείο που συμφωνήσαμε για τους ορισμούς να οριστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι διαιτητές και ή το δυνατόν elite στα ματς του big-4. Η επιθυμία του ΠΑΟΚ από 25-26 elite να διαιτητεύσουν τα επόμενα ντέρμπι. Μια επιστολή που θα μπορούσε να υπογράψει ο Μπαλτάκος, ο Μπένετ και οι τέσσερις ιδιοκτήτες και να σταλεί στον κ. Τσέφεριν για να έρθουν καλύτεροι διαιτητές. Δεν επετεύχθη αυτή η συμφωνία.

Εμείς είμαστε σύλλογος και εκπροσωπούμασταν οι έξι σύλλογοι των playoffs. Δεν μπορούμε εμείς να διαλέγουμε διαιτητές.

Και ο κ. Κλάτενμπεργκ πέρυσι έκανε τον προγραμματισμό για όλο το μήνα. Αυτό είναι θέμα του κ. Μπένετ δεν είναι δικό μου».

Για την ατάκα του Αχιλλέα Μπέου πως οι τέσσερις μεγάλοι μαλώνουν για το πρωτάθλημα:

«Και οι τέσσερις θέλουμε το πρωτάθλημα, φυσιολογικό δεν είναι; Το θέλουμε και εννοείται πως θα κάνουμε ότι καλύτερο αγωνιστικά. Δεν τσακωνόμασταν όπως το αναφέρατε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς