22.6 C
Athens

Το μεσημέρι η κρίσιμη σύσκεψη των εκπροσώπων του Top 6 με Μπένετ και Μπαλτάκο

Στις 12 η σύσκεψη των 6 ομάδων των πλέι οφ με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο

Το μεσημέρι (12μ.μ.) της Δευτέρας είναι προγραμματισμένο το ραντεβού ανάμεσα στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και των εκπροσώπων του Top 6 της Super League στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Εκπροσώπηση αναμένεται να έχουν όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στα play off, ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την ΑΕΚ, ο ο Ιβάν Σαββίδης (διαδικτυακά) από τον ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης και ο Αχιλλέας Μπέος από τον Βόλο.

Οι ισχυροί άνδρες των συλλόγων θα ρίξουν στο τραπέζι το θέμα του ορισμού elite διαιτητών στα παιχνίδια των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας, αλλά και ξένων διαιτητών σε όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, το οποίο έχει αποτελέσει θέμα αντιπαράθεσης τον τελευταίο καιρό.

Της σημερινής συνάντησης προηγήθηκε μεγάλη ένταση, καθώς Βόλος και Άρης παραπονέθηκαν αρχικά για μη πρόσκλησή τους στη συνάντηση, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη μάλιστα (που απουσιάζει στο εξωτερικό) να ζητά την παραίτηση του Μπαλτάκου και τον Μπένετ να επιρρίπτει με επιστολή του ευθύνες στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Είναι η πρώτη φορά μετά το 2020 και τη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας που οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα καθίσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι, αυτή τη φορά για να κριθεί η τύχη των φετινών play off.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς