21 C
Athens

Καρυπίδης: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, να παραιτηθεί εδώ και τώρα

Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Στιβ Μπένετ, ο μεγαλομέτοχος του Άρη ζήτησε την άμεση παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο τρόπος που διοικεί είναι ύποπτος και εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στις ΗΠΑ και δεν θα παραστεί στη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ με τον Στιβ Μπένετ τη Δευτέρα (27/3).

Με προσωπική του δήλωση, ο πρόεδρος του Άρη ζήτησε την άμεση παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου κάνοντας λόγο για «θεσμικό ατόπημα» που δεν ενημέρωσε και τις έξι ομάδες για τη συνάντηση όπως προκύπτει από την επιστολή του Στιβ Μπένετ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ

«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς