17.9 C
Athens

Τούχελ: Μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους

Ο Τόμας Τούχελ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και εξέφρασε την άποψη του πως οι Βαυαροί μπορούν να κερδίσουν όλους τους τίτλους.

Ο Τούχελ που διαδέχθηκε τον Νάγκελσμαν στον πάγκο της ομάδας, δήλωσε μεταξύ άλλων πως αιφνιδιάστηκε για το χρονικό διάστημα που εξελίχθηκαν τα πράγματα, καθώς όπως είπε δεν είχε μιλήσει καθόλου προηγουμένως με τους ανθρώπους της Μπάγερν.

Αναλυτικά:

«Μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους φέτος. Τα πράγματα έγιναν γρήγορα. Το timing ήταν έκπληξη, δεν το περίμενα και δεν υπήρχε καμία επαφή εκ των προτέρων.

Υπέθεσα ότι θα συνέχιζα την καριέρα μου κάπου άλλου. Αν υπογράψεις συμβόλαιο με την Μπάγερν, είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη στον Όλιβερ Καν, τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τον Χέρμπερτ Χάινερ και τον Ούλι Χένες.

Ακόμα κι αν είσαι στο εξωτερικό για ένα διάστημα που εργάζεσαι, γίνεται ακόμη περισσότερο επίγνωση της σημασίας της Μπάγερν. Μπάγερν σημαίνει νίκη, επίσης με τον τρόπο που γίνεται. Το DNA της Μπάγερν έχει να κάνει με τη νίκη, επίσης με τον τρόπο που παίζεις ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ πραγματικά να δουλέψω με αυτή την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς