22.4 C
Athens

«Η Μπεσίκτας ζητάει άμεσα ραντεβού με τον Χάμες για να υπογράψει συμβόλαιο»

Δημοσίευμα από την Τουρκία εμπλέκει τον Κολομβιανό σταρ του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας

Το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες πρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά σε δημοσιεύματα στην Τουρκία, με την ιστοσελίδα Fotomac να προχωράει την υπόθεση και να αναφέρει πως η Μπεσίκτας σκοπεύει να κλείσει ραντεβού με τον Κολομβιανό ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Περιζήτητος είναι στην Τουρκία ο Χάμες Ροντρίγκες, αφού συχνά πυκνά το όνομα του «παίζει» στα ρεπορτάζ των Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας. Το νέο δημοσίευμα που κυκλοφορεί συνδέει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με τους Ασπρόμαυρους, οι οποίοι όπως αναφέρεται σκοπεύουν να κλείσουν ραντεβού μαζί του.

«Οι ασπρόμαυροι πυροδοτούν τη μεταγραφή… βόμβα. Ζητήθηκε ραντεβού για τον Κολομβιανό σταρ Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν και η μεταγραφή βρίσκεται σε αναμονή», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της Fotomac.

Μάλιστα στέκεται στο συμβόλαιο που έχει ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής με τους Ερυθρόλευκους και αναφέρει πως τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Να σημειωθεί βέβαια πως στο συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκες με τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχει προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Το τουρκικό Μέσο προχωράει την υπόθεση στη συνέχεια του ρεπορτάζ του και αναφέρει πως ήδη έχει κλειστεί ραντεβού με την εταιρία διαχείρισης του ποδοσφαιριστή.

«Συμφωνήθηκε η ημερομηνία για ένα ραντεβού από την εταιρεία διαχείρισης του παίκτη, την Gestifute. Αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα θα προσφερθούν στο «αστέρι» από την Κολομβία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Στην ελληνική ομάδα βρίσκεται αυτή τη σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία είναι γύρω στα 9 εκατ. ευρώ».

Ο Χάμες πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σε 18 συμμετοχές έχει 5 γκολ και 6 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς