21.4 C
Athens

Μπάγερν: Χάνει το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ ο Μουσιάλα, τρέχει για Μαν. Σίτι

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Τζαμάλ Μουσιάλα να παθαίνει μυϊκό τραυματισμό στον μηρό με αποτέλεσμα να χάνει το ντέρμπι κορυφής με την Ντόρτμουντ (1/4), αλλά και να είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, βλέποντας έτσι την Ντόρτμουντ να την ξεπερνάει στη βαθμολογία.

Λεβερκούζεν – Μπάγερν 2-1: Ο… «Βαυαρός» Τσάμπι Αλόνσο έκανε το δώρο της σεζόν στην Ντόρτμουντ

Πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα, οι Βαυαροί είχαν και μια άλλη άτυχη στιγμή στη χθεσινή αναμέτρηση, αφού ο Μουσιάλα υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον μηρό και όπως φαίνεται θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι κορυφής με τους Βεστφαλούς, ενώ είναι δύσκολο να είναι έτοιμος και για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Βαυαροί δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη επίσημα επί του θέματος, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει η κατάσταση του θα επανεξετάζεται μέρα με την ημέρα.

Ο 20χρονος θα χάσει έτσι και τα παιχνίδια της Εθνικής Γερμανίας κόντρα σε Περού και Βέλγιο, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χανς Φλίκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς