17.2 C
Athens

Ο Βαν Ντεν Ντρις αναδείχθηκε MVP για 3η φορά στην τριετή παρουσία του στην Ελλάδα

Ο Βέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ Μπραμ Βαν ντε Ντρις (Van Den Dries Bram) αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του με 3-1 σετ στο ντέρμπι με τον A.O.Φοίνικα ΟΝΕΧ στo PAOK Sports Arena.

Ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του σημειώνοντας 22 πόντους. Συγκεκριμένα σημείωσε 19/41 τελειωμένες επιθέσεις, ποσοστό αποτελεσματικότητας 46%. Πήρε τις κρίσιμες επιθέσεις στα τελειώματα των σετ. Επίσης σημείωσε 2 άσσους και έναν πόντο από μπλοκ.

Είναι η τρίτη η φορά που ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola. Η πρώτη ήταν την 13η αγωνιστική της σεζόν 2019-20 με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. και η δεύτερη τη σεζόν 2021-22 και συγκεκριμένα στην 4η αγωνιστική της Β φάσης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Είναι η 59η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του ΠΑΟΚ από την καθιέρωση του θεσμού το 1998.

Ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις είναι γεννημένος 14/08/1989 στο Βέλγιο και έχει ύψος 2.08.

Ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις δήλωσε για την διάκριση του: «Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα για τις πολύτιμες βοήθειες. Τους αφιερώνω αυτή τη διάκριση. Ο αγώνας με τον Φοίνικα ήταν σκληρός και πολύ σημαντικός που νικήσαμε με τρίποντο διότι εξασφαλίσαμε την 2η θέση στην κανονική περίοδο. Είμαστε σε καλό δρόμο, βελτιωνόμαστε συνεχώς και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς