20.5 C
Athens

Επίθεση του SUPER 3 στον Μπαλτάκο: «Είσαι πολύ λίγος, ελάχιστος σαν άνθρωπος και προσωπικότητα»

Ανακοίνωση στην οποία τα βάζει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και στέκεται στη χθεσινή καταγγελία της ΠΑΕ Άρης, εξέδωσε ο SUPER 3.

Σε μια σοβαρή καταγγελία κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, για εξύβριση προς την ομάδα αλλά και τον πρόεδρο Θεόδωρο Καρυπίδη, προέβη χθες η ΠΑΕ Άρης.

Απίστευτη καταγγελία Καρυπίδη για Μπαλτάκο: «Θα γαμ… κι εσένα και όλο τον Άρη»!

Σήμερα (20/3), ήρθε ο SUPER 3 να βγάλει μια μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει μικρό σαν άνθρωπο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ενώ στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για αποτυχημένες εργολαβίες.

«Κάποια στιγμή πριν από χρόνια εκμεταλλευόμενος τον πολιτικό και τον κομματικό σου ρόλο, πηγές να διεκπεραίωσεις μια εργολαβία. Απ’ οτι καταλάβαμε εκ του αποτελέσματος, τα έκανες μαντάρα. Αλλά τα έκανες μαντάρα γιατί σε αυτήν τη χώρα όπως είναι δομημένη, όποιος με κάποιο τρόπο έχει κάποιο αξίωμα πιστεύει ότι είναι και ο Καίσαρας στο ρόλο που έχει αναλάβει.

Δεν ξέρουμε τον λόγο της συγκεκριμένης αθλητικής εργολαβίας, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μια εμμονή με τον ΑΡΗ… Σε προσωπικό επίπεδο, οι αντεγκλήσεις σου και η στιχομυθία επί προσωπικού με τον πρόεδρο του ΑΡΗ δε μας αφορά και δε μας ενδιαφέρει επί προσωπικού… Η πρακτική σου και ο τρόπος σκέψης σου , η αλαζονεία και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τη δύναμη σου , δείχνει πως είναι μέχρι και σήμερα δομημένο αυτό το σάπιο κράτος με άτομα σαν και σένα στην κεφαλή. Ο καουμπόης παίρνει τη θέση και δε βλέπει κανέναν, εκπληρώνει προσωπικούς στόχους και δικές του εργολαβίες», είναι ένα κομμάτι από τη μεγάλη ανακοίνωση του SUPER 3, την οποία μπορείτε να διαβάστε ολόκληρη εδώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς