23.4 C
Athens

Απίστευτη καταγγελία Καρυπίδη για Μπαλτάκο: «Θα γαμ… κι εσένα και όλο τον Άρη»!

Τα ΜΜΕ της Εξυγίανσης, αλλά και όσα επηρεάζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τις… «συμμαχικές δυνάμεις», πασχίζουν εδώ και καιρό κατά την προσφιλή τους τακτική να κάνουν το άσπρο – μαύρο, παρουσιάζοντας ένα από τα πιο αλλοιωμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών ως «το καλύτερο της δεκαετίας».

Ο Άρης ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με μια ανατροπή που ξεκίνησε από ένα πέναλτι το οποίο δίνεται μονάχα με «πολύ καλή θέληση» και οι άνθρωποι των Κιτρίνων δικαιούνται να έχουν παράπονα από την απόδοση ενός Σουηδοϊρακινού διαιτητή και ενός Αλβανού VARίστα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ Άρης αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Τάκη Μπαλτάκο για να παραπονεθεί, εισπράττοντας – σύμφωνα με τους Αρειανούς – την απάντηση «θα γαμ… κι εσένα και όλο τον Άρη»!

Διαβάστε την απίστευτη καταγγελία της ΠΑΕ Άρης

«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι.

«Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο».

Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον ΑΡΗ»!!!

Δεν έχουμε λόγια…

Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής.

Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον ΑΡΗ.

Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως ΑΡΗΣ, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς