12 C
Athens

Αήττητος για 4 διαδοχικά πρωταθλήματα και συνολικά 4,5 χρόνια στην επαρχία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε κόντρα στον Βόλο τις φετινές του εκτός έδρας υποχρεώσεις στην επαρχία, παραμένοντας αήττητος για 4η διαδοχική σεζόν

Ο Ολυμπιακός πέρασε θριαμβευτικά από τον Βόλο και έκλεισε έτσι τις φετινές του υποχρεώσεις στην επαρχία αήττητος, κάτι που κάνει για 4η συνεχόμενη σεζόν!

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Βόλο και μπήκε με το δεξί στη διαδικασία των πλέι οφ. Η αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας ήταν η τελευταία εκτός έδρας αποστολή της σεζόν στην επαρχία για τους Ερυθρόλευκους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη ομάδα της επαρχίας στα πλέι οφ και κατάφερε να μείνει αήττητος για 4η συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ελλάδας, ολοκλήρωσαν τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα χωρίς ήττα στην επαρχία και ισοφάρισαν τη δική τους καλύτερη επίδοση που είχαν καταφέρει την τετραετία 2000-2004.

Εκείνη την εποχή οι Ερυθρόλευκοι είχαν δώσει 21 ματς και κατάφεραν να κερδίσουν τα 20 έχοντας μόλις μια ισοπαλία, ενώ τώρα έχουν παίξει 31 αγώνες και έχουν 24 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Μάλιστα το αήττητο του Ολυμπιακού στην επαρχία διευρύνεται στους 38 αγώνες (30 νίκες, 8 ισοπαλίες), αφού η τελευταία του ήττα ήταν από τον ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2018.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς