17.2 C
Athens

Βόλος – Ολυμπιακός 0-3: Έρχεται με φόρα και τώρα όλοι τρέμουν! (vid)

Με τον Κώστα Φορτούνη κορυφαίο και σκόρερ ενός απίθανου γκολ από φάουλ, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τον Βόλο

Ήταν να μην πάρει φόρα, ήταν να μην ξυπνήσει για τα καλά ειδικά μετά το διπλό στην OPAP Arena!

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των πλέι οφ πέρασε… σβηστά από τον Βόλο (0-3) σε ένα κατακόκκινο και κατάμεστο Πανθεσσαλικό από χιλιάδες φίλους των Ερυθρόλευκων, που με συνθήματα και καπνογόνα δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα για να σπρώξουν την ομάδα τους στους τρεις βαθμούς που τη φέρνει – με ματς περισσότερο – στο -2 από την κορυφή και ισόβαθμη με την ΑΕΚ.

 

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εντυπωσιακός αφού είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του ενώ ο Πασχαλάκης περιορίστηκε σε ρόλο θεατή σε μια αναμέτρηση που ο Μίτσελ στερήθηκε τρεις βασικούς του (τραυματίας ο Εμβιλά, τιμωρημένοι Μπιέλ και Χουάνγκ).

Ο Παϊτίμ Κασάμι μπήκε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ελέω της απουσίας του τιμωρημένου Χουάνγκ και σκόραρε το 0-1, ευρισκόμενος στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από τα δεξιά στο 7′, η άμυνα του Βόλου δεν απομάκρυνε σωστά και η μπάλα έμεινε ζωντανή στην περιοχή με τον Ελβετό από κοντά να κάνει το 0-1.

 

Οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν πολλές φορές από στημένες φάσεις και κάπως έτσι βρήκαν και το δεύτερο γκολ. Ο Κώστας Φορτούνης, όπως και στο 0-1, ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ αλλά αυτή τη φορά από την αριστερή πλευρά.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μπακαμπού στο δεύτερο την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2 στο 36′. Ο Κογκολέζος πανηγύρισε το 14ο γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ασφαλώς είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

 

Η ομάδα του Μίτσελ κράτησε χαμηλά το τέμπο, δεν είχε και λόγο να ρισκάρει άλλωστε, δεν απειλήθηκε και έφτασε σβηστά και σε τρίτο γκολ με μια αριστουργηματική και πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στο 81ο λεπτό που ξεγέλασε τον Κλέιμαν.

 

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Σκόρερ: 7′ Κασάμι, 36′ Μπακαμπού, 81′ Φορτούνης

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Λούνα / Παπασταθόπουλος, Κασάμι, Σαμασέκου

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86′ Καρτάλης), Κάτσε (75′ Τάχατος), Οζέγκοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (84′ Ντόη), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες Ροντρίγκες (65′ Μασούρας), Φορτούνης (82′ Βαλμπουενά), Κανός (66′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82′ Ελ Αραμπί)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς