20.8 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 6-0: Ο Χάλαντ δεν σταματά τα χατ τρικ, στους «4» του FA Cup οι Πολίτες! (vid)

Ο Νορβηγός φορ πέτυχε δεύτερο σερί χατ τρικ σε λίγες μέρες και ξεπέρασε τα 40 γκολ σε μια αδιανόητη σεζόν με τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας

Από παράσταση σε παράσταση κι από χατ τρικ σε χατ τρικ ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός σκόρπισε και την Μπέρνλι, με τη Μάντσεστερ Σίτι σε ρυθμούς… προπόνησης να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας με 6-0.

 

Οι πρωταθλητές Αγγλίας συνάντησαν σθεναρή αντίσταση για 30′ από την ομάδα του Βενσάν Κομπανί που είναι πρωτοπόρος (και μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο κι επιστροφή στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου) ωστόσο στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Έρλινγκ Χάλαντ.

O Νορβηγός έφτασε τα έξι χατ τρικ φέτος με τα τέρματα που σημείωσε στο 32′, στο 35′ και στο 59′, με τους γηπεδούχους να μην αφήνουν το πόδι από το γκάζι και να βγάζουν ορισμένες εξαιρετικές συνεργασίες στο χορτάρι.

 

Στο 62′ ο Ντε Μπρόινε σέντραρε από τα δεξιά παράλληλα για τον Άλβαρες που από κοντά έκανε το 4-0, πριν ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποσύρει τον Χάλαντ κι ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ, ένα ακόμα από τον Αργεντινό φορ κι ένα από τον Πάλμερ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «8»

Σάββατο 18/3

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 6-0 (32′, 35′, 59′ Χάλαντ, 62′, 73′ Άλβαρες, 68′ Πάλμερ)

 

Κυριακή 19/3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπλάκμπερν (14:00)

Μπράιτον – Γκρίμσμπι (16:15)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς