16.8 C
Athens

Και η Ρεάλ Μαδρίτης για Κέιν, αβέβαιο το μέλλον του στην Τότεναμ

Όλα ανοιχτά είναι για το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει και αυτή στη λίστα με τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού.

Ο Χάρι Κέιν έχει ήδη πολλά στραμμένα βλέμματα πάνω του και ένα από αυτά είναι της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail.

Από το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού με την Τότεναμ μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο και οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει ακόμη σε συζητήσεις για ανανέωση τη συνεργασίας του. Μεγάλη ρόλο γύρω από τις εξελίξεις αναμένεται να παίξει η θέση που θα τερματίσουν τελικά τα Σπιρούνια και αν θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της ίδιας σεζόν.

Η Βασίλισσα παρακολουθεί τις εξελίξεις σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και είναι έτοιμη να κινηθεί για τον Άγγλο επιθετικό όποτε δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες

Ενδιαφέρον για τον Κέιν έχουν εκφράσει ήδη οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες βλέπουν και αυτές τις εξελίξεις και είναι έτοιμες να κινηθούν αναλόγως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς