21.2 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο κάδρο οι Κέιν και Μάουντ ενόψει καλοκαιριού

Σε δύο μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις θέλει να προχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian» έχει το βλέμμα της στραμμένο στις περιπτώσεις των Χάρι Κέιν και Μέισον Μάουντ.

Μπορεί να γνώρισε μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία της στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο ανικανοποίητη δεν μπορεί να είναι από τη φετινή σεζόν, αφού επέστρεψε στους εγχώριους τίτλους με την κατάκτηση του League Cup.

Όλο αυτό οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να διεκδικήσουν του χρόνου με αξιώσεις την κατάκτηση της Premier League. Για αυτό ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει και οι κινήσεις που αναμένεται να γίνουν θα είναι τρανταχτές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του «Guardian», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως πρώτο και πολύ μεγάλο μεταγραφικό στόχο τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν. Όμως δεν θέλει να σταματήσει μόνο εκεί, καθώς καλοβλέπει και την περίπτωση του Μέισον Μάουντ, που όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι.

Όσον αφορά την περίπτωση του Άγγλου χαφ, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως πρώτος αλλά και πολύ πιο δύσκολος στόχος είναι ο συμπατριώτης του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος όμως πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς