16.4 C
Athens

Τα συγχαρητήρια ΕΣΑΠ και ομάδων της Volley League στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Challenge Cup

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Challenge Cup μπροστά σε περισσότερους από 13.000 οπαδούς του στο ΣΕΦ και πανηγύρισε το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στον 8ο τελικό του.

Τόσο η ΕΣΑΠ όσο και οι Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά, ΟΦΗ και Άθλος Ορεστιάδας συνεχάρησαν τους Ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ και η δήλωση του προέδρου της, Παντελή Ταρνατόρου: «Ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συγχαίρουν τη διοίκηση, τους αθλητές, τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για την κατάκτηση του Challenge Cup 2023.

«H κατάκτηση του τρίου ευρωπαϊκού τίτλου από τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο Ειρήνης και Φιλίας είναι μία μεγάλη επιτυχία που πιστώνεται στους συντελεστές της αλλά παράλληλα φωτίζει και πάλι το ελληνικό βόλεϊ. Βάζει τον Ολυμπιακό στο πάνθεον των νικητών και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ανταγωνισμού για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου: «Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ συγχαίρει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κάθε διάκριση ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί πρόοδο για το ελληνικό βόλεϊ. Ευχόμαστε η ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας να συνεχιστεί περαιτέρω και να έχουμε αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον».

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς: «O ΑΟΠ Κηφισιάς συγχαίρει το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές και τη διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς για την κατάκτηση του Challenge Cup 2022-23.

Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική επιτυχία τόσο για την ομάδα του Πειραιά όσο και για το ελληνικό βόλεϊ.

Ευχή μας είναι, τόσο η κατάκτηση του τροπαίου, όσο και η εν γένει φετινή θετική παρουσία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να αποτελέσουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας και την ολική επαναφορά του στον χάρτη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει συγχαίρει τον Ολυμπιακό, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου, Challenge Cup.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές, για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Είναι μια σπουδαία στιγμή, για το Ελληνικό βόλει και τον Ελληνικό αθλητισμό».

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας: «Το ΤΑΑ Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου του Challenge Cup.

Ελπίζουμε η επιτυχία αυτή να αποτελέσει το εφαλτήριο για ανάλογες μελλοντικές διακρίσεις, αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς