16.6 C
Athens

Η Άιντραχτ κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τα επεισόδια στη Νάπολη

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιβάλει διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά τα επεισόδια των οπαδών της στη Νάπολη.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε από τους οπαδούς της Άιντραχτ η πόλη του ιταλικού νότου. Η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε υπό το φόβο των επεισοδίων να μην δώσει εισιτήρια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη μεταξύ τους ρεβάνς στη φάση των «16» του Champions League.

Εισιτήρια μπορεί να μην δόθηκαν, αλλά επεισόδια δυστυχώς έγιναν. Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας ταξίδεψαν κανονικά για την Ιταλία και τα… έσπασαν, με τις εικόνες στο κέντρο της Νάπολης να θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η UEFA να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τιμωρήσει την Άιντραχτ με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς δεν είναι πρώτη φορά που οι οπαδοί τους δημιουργούν προβλήματα.

Η απόφαση μάλιστα αναμένεται να παρθεί σύντομα, καθώς σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και αύριο Παρασκευή (17/3).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς