24.6 C
Athens

Τρομερά σκηνικά βίας με μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς της Άιντραχτ και την αστυνομία (vid)

Οπαδοί της Άιντραχτ βρέθηκαν στην Ιταλία παρά το γεγονός πως η Νάπολι δεν εξέδωσε εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους και τα «έσπασαν», έχοντας μάχη σώμα με σώμα με αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτό που όλοι φοβόταν πως θα συμβεί από τους οπαδούς της Άιντραχτ βγήκε δυστυχώς αληθινό. Η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους Γερμανούς για τη μεταξύ τους ρεβάνς στους «16» του UEFA Champions League, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τις σκηνές βίας στην πόλη του ιταλικού νότου.

Οι οπαδοί της Άιντραχτ όπως ακριβώς είχαν προειδοποίηση βρέθηκαν στη Νάπολι και τα όσα έγιναν το απόγευμα αλλά και το βράδυ της Τέταρτης (15/3) δεν είχαν προηγούμενο.

Πιο συγκλονιστικό απ’ όσα κυκλοφόρησαν είναι ένα βίντεο όπου οι οπαδοί της γερμανικής είχαν στριμώξει σε μια γωνία τις αστυνομικές δυνάμεις και πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.


Από τύχη δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, με τους αστυνομικούς να παίρνουν το βανάκι που είχαν δίπλα τους και να φεύγουν άρον άρον.

Τραυματισμοί μπορεί να μην υπήρχαν, αλλά η Νάπολη θύμιζε βοβαρδισμένο τοπίο, με κοτρόνες να βρίσκονται στους δρόμους και το… χειρότερο, πολλά αυτοκίνητα να μη γλυτώνουν και να τυλίγονται στις φλόγες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς