21.2 C
Athens

Καθηλωμένος στο Λονδίνο ο Προμηθέας εξαιτίας της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Σε μπελάδες μπήκε ο Προμηθέας, καθώς η συμμετοχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη γενική απεργία τον έχει κρατήσει καθηλωμένο στο Λονδίνο, με τις πρώτες διαθέσιμες πτήσεις για επιστροφή να είναι την Κυριακή (19/3). H μισή ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει με πούλμαν.

Ο Προμηθέας πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους Λόντον Λάιονς για τη 16η αγωνιστική του EuroCup, αλλά το πέρασμα του από το Λονδίνο δεν έκλεισε με τόσο απλό τρόπο. Κι αυτό γιατί, η ομάδα της Πάτρας έχει παραμείνει καθηλωμένη στο Λονδίνο, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη πτήση για επιστροφή εξαιτίας της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη γενική απεργία που έχει κηρυχθεί.

Η επόμενη διαθέσιμη πτήση είναι την Κυριακή (19/3) και στον Προμηθέα ψάχνουν λύσεις ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Όπως φαίνεται, έχει αποφασιστεί η μισή ομάδα να επιστρέψει με πούλμαν μέσω Βουλγαρίας, σε ένα ταξίδι που αναμένεται να διαρκέσει 14 ώρες! Η υπόλοιπη ομάδα όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει καθηλωμένη στο Λονδίνο και θα επιστρέψει με την πρώτη διαθέσιμη πτήση.

Έτσι, η διεξαγωγή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την Basket League είναι στον αέρα, καθώς είναι προγραμματισμένη για Σάββατο (18/3, 19:15)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς